Etikettindustrin har en betydande roll

Etikettindustrin har en betydande roll

Etikettindustrin har en betydande roll

Medan den kontinuerliga utvecklingen av situationen kring Covid-19 har skapat nya och aldrig tidigare skådade utmaningar, kommer etiketter fortsätta att spela en viktig roll i hela den globala kedjan för tillverkning, leverans och användning.

Etiketter är en del av dessa kedjor av grundläggande nödvändigheter och utgör ett viktigt verktyg för att förmedla information. Allt ifrån vardagliga konsumentartiklar som mat, dryck och hushållsprodukter till att tillhandahålla viktig hälsoinformation. Storlek eller vikt, ingredienser, spårbarhet eller allmänna instruktioner - etiketten är avgörande.
 

Etikettprint under Covid-19

Etikettprint under Covid-19

Coronavirusets påverkan på etikettindustrin.

Ladda ner våra "facts & figures" för att få veta mer om hur situationen har påverkat etikettindustrin.

Ladda ner "Facts & Figures"

Soabar tredubblar produktionen av digitala etiketter under pandemin.

Soabar har koncentrerat sin produktion främst inom läkemedels-, hygien- och livsmedelssektorn sedan Covid-19-utbrottet. "Vi har sett efterfrågan på digitala etiketter gå igenom taket, och om det inte var för Konica Minolta-maskinerna, hade vi haft tufft att stödja våra kunder," säger VD Phil Achurch.

Vill du veta mer om digital etikettprint?

Vill du veta mer om digital etikettprint?

Typiska applikationer för etikett.

Gloss eller matt med adesiv, YUPO, PET, PP, AccurioLabel 230 supporterar en stor vidd av substrat. Beställ ditt provkit för att se ett urval av substrat.

BESTÄLL PROVKIT

AccurioLabel 230

AccurioLabel 230

Rethink Label Printing med AccurioLabel 230

Fördelarna med digitalt etikettprint är tydliga: snabb vändning, inga plåtar, hög lönsamhet, enkelt handhavande, för att nämna några.

Kontakta oss om du vill veta mer!

Vi bokar gärna en demo tillsammans med dig!