Konica Minolta

Sverige

  • Svenskt

Giving Shape to Ideas

Kontorslösningar

LÖSNINGAR FÖR DET SMARTA KONTORET

BACKA

ISOVER Saint-Gobain sparar miljoner på effektivisering av utskrifter

En OPS-analys – Optimized Print Services – ger tydliga besked om hur kostnaderna för utskrifter, kopiering och skanning kan sänkas drastiskt. Samtidigt kan säkerheten och miljövänligheten förbättras, liksom servicen till användarna.  Det har man insett på ISOVER Saint-Gobain i Billesholm utanför Helsingborg.  

ISOVER är en del av den franska koncernen Saint-Gobain som designar, tillverkar och distribuerar byggmaterial för framtidens hem. Lösningar som gör livet bekvämare, mer ekonomiskt och miljömässigt hållbart. Saint-Gobain finns idag i 66 länder och har 170 000 anställda.

Läs hela artikeln

JustNu ger Konica Minolta förnyat förtroende i Europas största affär

Tryckerikedjan JustNu med 19 lokala tryckerier i södra Sverige har ingått ett fyraårigt ramavtal med Konica Minolta om leverans av nya digitaltryckpressar. Man kommer med start i januari 2016 att installera 19 stycken Konica Minolta bizhub PRESS C1070 och affären är Konica Minoltas största Production Printing-affär i Europa i år. En strategisk satsning på digitaltryck är en viktig del i framgångskonceptet för JustNu, Sveriges största helägda tryckerikedja. 

– Vi har ett mycket väl fungerande samarbete med Konica Minolta sedan ett antal år. Efter en omfattande utvärdering har vi nu valt att fortsätta med Konica Minolta som partner. Vi vet att Konica Minoltas digitaltryckpressar håller hög kvalitet och är mycket driftsäkra. De nya maskinerna ger ännu högre tryckkvalitetet och produktivitet än våra nuvarande, vilket gör att vi kan erbjuda ännu bättre service till våra kunder, säger Jan Veres, vd, JustNu.

Läs hela artikeln