Konica Minolta

Sverige

  • Svenskt

Giving Shape to Ideas

Optimized Print Services

OPTIMIZED PRINT SERVICES

BACKA

Fokusera på dina centrala uppgifter och låt oss sköta din utskriftsinfrastruktur

Är du medveten om dina utskriftskostnader? Om svaret är ja, vet du redan att maskinvara och förbrukningsvaror bara utgör en del av dem. Andra aspekter att ta hänsyn till är infrastrukturen, som måste passa företagets specifika behov och anpassas till de processer och arbetsflöden den är en del av. Det viktigaste är helt enkelt att allt fungerar!

Många utskriftsmiljöer idag är ett hopplock av skrivare, skannrar och faxar som inte sköts och underhålls för att kunna hålla jämna steg med dagens affärsvärld. Sådana strukturer utgör ett hinder för den totala effektiviteten i företaget. Att behöva lägga för mycket tid på administration eller på att lösa problem med maskinvaran hindrar dina medarbetare från att koncentrera sig på sina huvudsakliga uppgifter och innebär slöseri med tid och pengar.

Målet med Optimized Print Services är att göra det möjligt för ditt företag att öka effektiviteten i alla utskrifts- och skanningsrelaterade processer. Vi skapar en individuell lösning för dina behov, som säkerställer maximal datasäkerhet samt är ekonomiskt lönsam och skonsam mot miljön. Vi garanterar kostnadsminskningar och problemfria processer genom att utveckla förbättringsstrategier baserade på exakta fakta och siffror. En viktig del av vår Optimized Print Services är administreringen av hela utskrifts- och skanningsinfrastrukturen, inklusive praktiska aspekter som automatisk leverans av förbrukningsvaror. Vi fokuserar också på kontinuerlig optimering – så att du och dina medarbetare verkligen kan koncentrera er på era uppgifter!

Exempel på Användning

Klicka för att öppna