Nya kanaler för Reprocolors kunder genom investering i MGI jetvarnish 3ds

reprocolor logo

Nya kanaler för Reprocolors kunder genom investering i MGI jetvarnish 3ds

Nya kanaler för Reprocolors kunder genom investering i MGI jetvarnish 3ds

Reprocolor Group söker ständigt nya sätt att förnya och utöka sitt ständigt ökande antal tjänster. Idag kan de hantera nästan 100 % av kundernas tryckbehov, inklusive små, stora och boktryck på begäran, för alla typer av företag.


Kundpresentation

Under de senaste 30 åren har French Reprocolor Group byggt upp en stabil position som en stor aktör inom digitaltryck. De hävdar stolt att de tillhandahåller 100 % av sina tjänster "Tillverkade i Hauts de France". Produktionsanläggningen på 2 800 m² i Hallennes-lez-Haubourdin nära Lille har en maskinbas som ligger i teknisk framkant. Den kombinerar produktion och ekologi och har därmed både Imprim’vert- och PEFC-certifiering. Företaget har utvecklat ett nätverk med fem filialer i Amiens, Arras, Lens, Dunkirk och Reims för att leverera en flexibel och lyhörd tjänst, och har över 80 anställda.


quotation marks

Vi drogs till den här maskinens många egenskaper, beläggningens kvalitet och de enorma möjligheterna

David Trinel

ledare för Reprocolor

Utmaningen

I sin jakt på innovation letar Reprocolor alltid efter sätt att förutse framtida marknadsutveckling genom att investera i den allra senaste tekniken. De strävar också efter att ge kunderna bästa möjliga service och hjälper dem från det ögonblick ett projekt börjar tills det är slutfört.


quotation marks

Eftersom det inte finns någon begränsning i kreativitet vill vi hjälpa våra kunder att upptäcka alla möjliga tillämpningar

David Trinel

ledare för Reprocolor

Konica Minoltas lösning 

Reprocolor Groups senaste investering är en MGI JETTVARNISH 3DS utrustad med en modul för varmfoliering. De såg den här lösningen med 100 % digital 3D-beläggning, varmfoliering och prägling första gången vid ett evenemang som anordnades av Konica Minolta i Lille i maj 2017, och därefter på GRAPHITEC-mässan (Paris) i juni 2017. Den här maskinen kan applicera en högprecisionsselektiv UV 3D-beläggning på offset- eller digitaltryck med en produktionshastighet på upp till 2 077 ark/timme.


UV-beläggningens enastående glans i kombination med möjligheten att exakt variera beläggningens tjocklek på varje ark och användning av AIS Smartscanner-teknik vid ark-för-ark-detektering bidrar alla till att skapa enastående resultat. Alternativet med variabeldata möjliggör anpassningsfunktioner för innovativ och kraftfull kommunikation. 


quotation marks

Företagssupporten som erbjuds av Konica Minolta var också en viktig faktor i vårt beslut

David Trinel

ledare för Reprocolor

Förbättringar och fördelar 

Funktionerna för foliering och silverfilm ger Reprocolor ett övertag jämfört med andra leverantörer i regionen. Det är också ett intressant grepp för gruppens självpubliceringsanläggning med möjlighet att skapa vackra bokomslag. MGI JETTARNISH 3DS passade in sömlöst i produktionens arbetsflöde och de tillgängliga formaten matchar verksamhetens behov perfekt.Relaterade Kundhistorier

Relaterade Kundhistorier