Skydda verksamheten

ADP laboratoire - logo

Skydda verksamheten

Skydda verksamheten

Banbrytande IT och världsledande säkerhet som vapen mot osäkerhet


SITUATION 

Efter en första kryptovirusattack kontaktade ADP Laboratoire Konica Minolta och bad om hjälp. Med tanke på att ADP Laboratoires utrustning var föråldrad var den enda garanterade lösningen att byta ut hela IT-systemet.


FÖRDELAR MED WORKPLACE HUB 

  • Enkla och hanterbara paket för månadsbetalning som eliminerar bördan av en förskottsinvestering 
  • Förutsägbara utgifter tack vare en leverantörslösning för hela IT-systemet 
  • Världsledande säkerhet, maskinvara och programvara i kombination med proaktiv systemövervakning som eliminerar osäkerhet och risken för framtida säkerhetshot 
  • En betrodd, hanterad IT-partner 
  • Expertis inom och smidig integrering av befintligt redovisningssystem 
  • Befintliga IT-resurser frigörs så att fokus kan ligga på mer strategiska och värdeskapande projekt, t.ex. mobilitet 

Workplace Hub Case Study | Cutting edge IT and world leading security to defy uncertainty

Efter en första attack av krypovirus kontaktade ADP Laboratoire Konica Minolta för att få hjälp. Eftersom ADP Laboratoires utrustning var föråldrad var den enda garanterade lösningen att ersätta hela IT-systemet. Konica Minolta installerade Workplace Hub Edge, en "Allt-i-ett IT-lösning". Detta inkluderade världens mest avancerade serverteknik från Hewlett Packard Enterprise, vilket gav ledande säkerhet med Sophos XG Firewall.

Lösning

Lösning

 Konica Minolta installerade Workplace Hub ”Edge”, en IT-lösning av allt-i-ett-typ. I denna ingår bl.a. världens mest avancerade serverteknik från Hewlett Packard Enterprise, som ger ledande säkerhet med brandväggen Sophos XG. ADP Laboratoire drabbades av en andra cyberattack som de åtgärdade snabbt utan dataförlust eller verksamhetsavbrott. Till följd av den andra attacken bestämde de sig för att dra nytta av Konica Minoltas hanterade IT-tjänster. De har nu en proaktivt hanterad IT-tjänst som automatiskt övervakar systemet och ger ytterligare säkerhet och trygghet.

Relaterade Kundhistorier

Relaterade Kundhistorier