IT-säkerhet

Konica Minolta - den strategiska lösningen för din IT

Därför tycker strategiska IT-chefer om Konica Minoltas säkerhetslösningar


Ett lager av säkerhetsteknik är inte längre tillräckligt för att skydda företagets resurser. Behovet av kompetens och expertis inom IT-säkerhet driver kostnaden på IT-avdelningen, men är också avgörande om ni vill säkerställa att ert företag är skyddat mot IT-hot. Vill ni frigöra resurser internt och samtidigt försäkra er om att företaget har den optimala IT-säkerhetslösningen? Då är Konica Minolta partnern för er. Konica Minoltas managerade säkerhetstjänster gör att ni kan fortsätta att göra det ni är bäst på medan vi säkerställer att ni är skyddade på bästa sätt. Våra säkerhetstjänster levererar trygghet samtidigt som vi erbjuder rapportering och kostnadskontroll. Vet du att ditt företag är skyddat mot dagens cyberattacker – eller hoppas du det?

"Frågan är inte om du kommer att bli attackerad - det är snarare när." Dessvärre är vi övertygade om att denna observation är helt i linje med verkligheten i situationen. Men vad gör du när sanningens ögonblick verkligen är där?

Var beredd...

IT-säkerhet

IT-säkerhet

Omfattande säkerhetshantering i din arbetsmiljö

Konica Minoltas breda utbud av IT-säkerhetslösningar ger omfattande säkerhetshantering av din arbetsmiljö, bland annat tillhandahållande av säkerhetsprogramvara. Vår tjänst säkerställer att systemen hela tiden övervakas med avseende på potentiella säkerhetshot och att de skyddas genom driftsättning och hantering av lämplig säkerhetsprogramvara.

PoC – koncepttest, implementering, driftsättning och support

(Accellion, Aerohive, Cisco, Contechnet, Forcepoint, macmon, McAfee, MobileIron, netwrix, SEPPmail, Sophos, Thycotic) (Indirekt Tenfold, Radar Services)

Incidenthantering

(Readiness for Incident Response, Quick Check, Malware Hunting, Threat Hunting, Health Check, Digital Forensics)

Penetrationstest

(Enskild extern målperson, internt svart team inkl. WLAN och OSINT, internt och externt rött team inkl. socialteknik och OSINT)

Analys och hantering av svaga punkter

(Enskilda skanningar och utvärderingar, implementering av sårbarhetshanteringsprocess som regelbunden skanning och stöd för utvärdering)

Kampanjer för ökad medvetenhet

(USB-enheter, e-postkampanjer, informationsevenemang och utbildningskurser, marknadsföring, direkthackningsevenemang)

Nätverksanalyser

(Segmentering av nätverksanalys, kontroll av brandväggsregler, säkerhetskontroll av skrivare/kopiator)

Ta reda på hur vi kan skräddarsy den bästa lösningen för dig

Ta reda på hur vi kan skräddarsy den bästa lösningen för dig

Kontakta oss

Konica Minolta erbjuder ett omfattande utbud av lösningar som omfattar åtkomstkontroll, datasäkerhet, nätverkssäkerhet och skanningssäkerhet, med funktioner som varierar från en enhet till en annan. Kontakta oss idag och ta reda på hur vi kan skräddarsy den bästa lösningen för att hjälpa dig att skydda dina data och din företagsmiljö.

Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings