IT-säkerhet

Konica Minolta: den strategiska lösningen för ditt IT-dilemma

Därför tycker strategiska tänkare om Konica Minoltas säkerhetslösningar


IT-miljöer blir alltmer komplexa och får ökad kapacitet hela tiden. I takt med att de utvecklas ökar risken, eller sannolikheten, att ditt företag utsätts för cyberattacker. I dagens IT-värld är det uppenbart att enbart teknik inte längre ger tillräckligt skydd – interaktion mellan människor, processer och teknik är viktigare än någonsin. Om du vill säkerställa att ditt företag är fullständigt skyddat är Konica Minolta din partner. Företagets expertis och omfattande erfarenhet innebär att det kan få en unik översikt över alla dina aktiviteter vid definieringen av den lösning som passar dig. Våra experter analyserar dina IT-säkerhetskrav och samarbetar med dig för att utforma ett koncept för din totala säkerhet. Fråga dig själv: vet du att ditt företag är skyddat mot dagens cyberattacker – eller hoppas du det?

Vidsträckt digitalisering har gett dagens företag en mängd nya fördelar som hade varit omöjliga för bara några årtionden sedan. Digitala åtgärder har förmågan att öka ett företags produktivitet, minska kostnaderna, förbättra produkt- och tjänstekvaliteten och mycket mer. 


Det finns däremot en hake med det här tekniska framsteget. Idag tvingas företag att göra sina IT-miljöer säkrare än någonsin tidigare och de utmaningar som uppstår ökar varje år. Det beror på komplexiteten och det ökande antalet av både system och tekniker som används av brottslingar för att attackera dem. 


Små och medelstora företag utsätts för cyberattacker som är särskilt svåra för den här trenden. I den moderna affärsvärlden spelar det ingen roll om du är ett multinationellt företag eller ett litet företag. Frågan är inte längre om du kommer att attackeras, utan när.


Så har ditt företag ett effektivt skydd? För att ha det måste du tillämpa ett strategiskt tillvägagångssätt för IT-säkerheten. Om du inte har ett sådant tillvägagångssätt saknar ditt företag den transparens och reaktionshastighet som krävs för att hantera en attack och är inte förberett på en nödsituation. Med ett strategiskt tillvägagångssätt kan du öka cybersäkerheten med precis rätt åtgärder. 


Konica Minoltas tjänster omfattar omfattande nätverksanalys, bland annat segmentering, brandväggsregler, implementering av dina skrivare och kopiatorer och ytterligare analyser. En regelbunden och hållbar sårbarhetsanalys skapar också en tydlig bild av attackytans skick.

Var beredd...

IT-säkerhet

IT-säkerhet

Omfattande säkerhetshantering i din arbetsmiljö

Konica Minoltas breda utbud av IT-säkerhetslösningar ger omfattande säkerhetshantering av din arbetsmiljö, bland annat tillhandahållande av säkerhetsprogramvara. Vår tjänst ser till att systemen hela tiden övervakas med avseende på potentiella säkerhetshot, och skyddas genom driftsättning och hantering av lämplig säkerhetsprogramvara, bland annat brandvägg, VPN, virusskydd för nätsluss, skydd mot skräppost för nätsluss, intrångsskydd, innehållsfiltrering och bandbreddshantering, samt programkontroll, centraliserad rapportering och DDOS-skydd.

Hardware
Konica Minoltas utskriftsmaskinvara

Vill du ha det allra bästa inom digital utskriftsproduktion? Du hittade det precis. Konica Minoltas maskinvara för produktionsutskrift och kontor är branschledande, med enheter som erbjuder revolutionerande färgbildkvalitet, ultrasnabba svartvita utskrifter, inbyggda efterbehandlingsalternativ av proffskvalitet som överensstämmer med dina komplexa jobbspecifikationer och mycket mer. Oavsett företagets storlek eller specialområde kan du med vår utskriftsmaskinvara bygga upp din utskriftsinfrastruktur, hantera digitalt innehåll, använda toppmoderna mätinstrument och utforska andra lösningar som är utformade för att förändra ditt arbetsflöde på ett genomgripande sätt.

Software
Konica Minoltas programvaruprodukter

Utforska de oräkneliga sätt som Konica Minoltas programvaruprodukter kan förbättra din verksamhet. Konica Minolta löser din verksamhets problem, matchar olika arbetssätt och erbjuder programvarulösningar som uppfyller behoven i din bransch. Genom att alltid prioritera dina behov uppfyller Konica Minolta programvarukraven även från de mest krävande globala organisationerna. Med hjälp av systemet kan du hålla nere kostnaderna för utskrift och kopiering, skapa avancerade säkerhetsåtgärder för att se till att känsliga dokument inte hamnar i obehöriga händer och mycket mer.

Tjänster
Alltid till din tjänst

Vår erfarna och kunniga specialistpersonal besvarar eventuella frågor och visar hur du använder produkten. Våra tjänster är till för dig, i ett supportsystem som är utformat för att du och ditt företag ska kunna dra full nytta av lösningarna. Vi erbjuder en rad olika tjänster, bland annat optimerade utskriftstjänster som kombinerar rådgivning, implementering av maskinvara och programvara, arbetsflödeshantering som sänker dina dokumentutgifter och smarta säkerhetstjänster för att skydda din verksamhet.

IT-säkerhet

IT-säkerhet

Omfattande säkerhetshantering i din arbetsmiljö

Konica Minoltas breda utbud av IT-säkerhetslösningar ger omfattande säkerhetshantering av din arbetsmiljö, bland annat tillhandahållande av säkerhetsprogramvara. Vår tjänst säkerställer att systemen hela tiden övervakas med avseende på potentiella säkerhetshot och att de skyddas genom driftsättning och hantering av lämplig säkerhetsprogramvara.

PoC – koncepttest, implementering, driftsättning och support

(Accellion, Aerohive, Cisco, Contechnet, Forcepoint, macmon, McAfee, MobileIron, netwrix, SEPPmail, Sophos, Thycotic) (Indirekt Tenfold, Radar Services)

Incidenthantering

(Readiness for Incident Response, Quick Check, Malware Hunting, Threat Hunting, Health Check, Digital Forensics)

Penetrationstest

(Enskild extern målperson, internt svart team inkl. WLAN och OSINT, internt och externt rött team inkl. socialteknik och OSINT)

Analys och hantering av svaga punkter

(Enskilda skanningar och utvärderingar, implementering av sårbarhetshanteringsprocess som regelbunden skanning och stöd för utvärdering)

Kampanjer för ökad medvetenhet

(USB-enheter, e-postkampanjer, informationsevenemang och utbildningskurser, marknadsföring, direkthackningsevenemang)

Nätverksanalyser

(Segmentering av nätverksanalys, kontroll av brandväggsregler, säkerhetskontroll av skrivare/kopiator)

Ta reda på hur vi kan skräddarsy den bästa lösningen för dig

Ta reda på hur vi kan skräddarsy den bästa lösningen för dig

Kontakta oss

Konica Minolta erbjuder ett omfattande utbud av lösningar som omfattar åtkomstkontroll, datasäkerhet, nätverkssäkerhet och skanningssäkerhet, med funktioner som varierar från en enhet till en annan. Kontakta oss idag och ta reda på hur vi kan skräddarsy den bästa lösningen för att hjälpa dig att skydda dina data och din företagsmiljö.

Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!