Kommunikationer och rörlighet

Håll verksamheten i rörelse

Säkerhet i rörelse – därför fungerar kameraövervakning i kollektivtrafiken


Känner du dig säker när du reser eller arbetar i kollektivtrafiken sent på kvällen? Det har du rätt att göra. Därför är intelligenta videoövervakningssystem som MOBOTIX ett sådant klokt tillägg till moderna transportnät, som fungerar för att främja större rörlighet och skapa trygghet bland passagerare och anställda i tjänsterna.

Det har alltid funnits ett behov av att skydda allmänheten i offentliga transportsystem i städer, såväl i själva fordonen som i och runt stationerna. 


Under senare år har emellertid terrorism, brott, stöld och vandalisering blivit vanligare, och myndighetsregleringar har blivit allt strängare. De utmaningar som de som hanterar sådana system har utvecklats och efterfrågan på säkerhetssystem har ökat enormt. 


Fördelarna med att installera kameraövervakning på allmänna transportsystem är enorma. De ser till att användare och personal är säkra och att nätverken fungerar smidigt dygnet runt. Trådlösa övervakningssystem får allmänheten att känna sig tryggare och uppmuntrar till rörlighet samt förhindrar vandalism och brott. De gör även att passagerarna kan känna sig trygga, särskilt i mörker. 


Övervakningskamerasystem kan placeras diskret och är robusta och tillförlitliga. De är väl lämpade för användning både inomhus och utomhus, i alla typer av fordon, plattformar, väntrum och allmänna utrymmen, vid alla hastigheter och i alla väderförhållanden. 


MOBOTIX-kameror tillverkas i Tyskland och ger garanterat hög kvalitet och teknisk tillförlitlighet samt maximal täckning med ett minimalt antal kameror tack vare användningen av hemisfärteknik. Därför är behovet av underhåll mindre, och avkastningen på din investering blir högre.

Lösningar

Lösningar


Hardware
hardware icon
Så mycket mer än en standardlösning

MOBOTIX kameror kan användas på en mängd olika sätt i en modern organisation och är kända för sin enastående tillförlitlighet. Kamerorna ger den ultimata energieffektiviteten och är otroligt exakta: en enda kamera kan diskret övervaka ett enormt område utan döda vinklar.

Software
software icon
Videohanteringssystem (VMS) – allt från en enda källa

VMS erbjuder intuitiva och flexibla MOBOTIX-programvarulösningar för videohantering, videoanalys och enhetskontroll. Det behövs ingen hanteringsserver eftersom all intelligens är inbyggd (VMS/inbäddad videoanalys)

Tjänster
service icon
Det perfekta allsidiga paketet

Vi är med dig i varje steg av processen och ser till att du erbjuds ett koncept med heltäckande säkerhetslösningar som är skräddarsytt för din organisation. Vi börjar med en detaljerad rådgivning, däribland platsundersökning och analys, och tar upp de specifika behoven för ditt företag såsom optimering och förbättring av hela din videoinfrastruktur. Korrekt projekthantering omfattar professionell installation, följt av fjärrövervakningstjänster för att kontrollera IT-infrastrukturen och nätverksstatusen samt underhåll för att säkerställa problemfri drift av ditt videosäkerhetssystem.

Tillförlitliga videolösningar skräddarsydda för transport

Robusthet, hemisfärisk teknik och decentraliserad bild- och händelsehantering gör MOBOTIX till det logiska valet för mobil säkerhet.

Ladda ner

Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings