Perimeter

Varför halvmesyrer inte duger när det gäller din perimeter

Perimeterskydd som du kan lita på


Är du säker på att ditt perimeterskydd uppfyller företagets aktuella behov? Eller ger gamla metoder för kameraövervakning upphov till ett behov av ytterligare infrastruktur som kostar dig värdefull tid, pengar och resurser – utan att erbjuda en optimerad, toppmodern lösning?

När det gäller ditt företags säkerhet duger inga halvmesyrer. Om det system för perimeterövervakning du använder är felaktigt kan konsekvenserna bli ödesdigra, och många (om inte alla) dina tillgångar kan gå förlorade på grund av stöld eller intrång, vandalism, brand och andra oväntade, potentiellt katastrofala händelser.


Det är därför du aldrig bör nöja dig med en undermålig lösning – för ditt företags skull behöver du ett system som är baserat på säkerhetskameror, barriärer och sensorer som är särskilt utformade för att skydda de yttre områdena kring byggnaden eller anläggningen, och som är integrerade i ett bredare, heltäckande säkerhetskoncept.


MOBOTIX erbjuder allt detta och mer därtill. Det här tillförlitliga och effektiva perimeterövervakningssystemet är en intelligent IP-videolösning som är fristående och enkel att använda och som fungerar tillförlitligt i alla väder. Systemet upptäcker alla potentiella hot på ett bra sätt, skiljer mellan inbrott och djur som passerar förbi på kvällen och ger perfekt bildkvalitet, även efter solnedgången.


MOBOTIX lösningar för skalövervakning erbjuder en mängd fördelar. Systemen säkerställer att det inte finns någon risk för falsklarm på grund av dåligt väder, och den robusta konstruktionen gör dem perfekta för utomhusbruk. Lösningarna använder skarp, tydlig bildåtergivning och är tillverkade i Tyskland – för garanterad hög kvalitet och teknisk tillförlitlighet.

Perimeter

Perimeter

Allt från en enda källa

MOBOTIX säkerhetssystem kräver ingen ytterligare infrastruktur. Om du investerar i kommersiell MOBOTIX-kameraövervakning behöver du inte bekymra dig om separata stödsystem, programvara eller en central server. 


MOBOTIX sparar inte bara tid och energi som du annars skulle lägga på att leta efter lämpliga delar, utan det är även ett kostnadseffektivt, ekonomiskt transparent alternativ och mycket mer tillförlitligt än system med flera delar. Alla processer, till exempel händelse- och larmhantering, inspelning och bildbearbetning, slutförs lokalt i säkerhetskameran.

Hardware
hardware icon
Så mycket mer än bara en standardlösning

MOBOTIX kameror kan användas inom en mängd olika områden och är kända över hela världen för sin enastående tillförlitlighet. De ger den ultimata energieffektiviteten och högsta möjliga noggrannhet. En enda kamera kan diskret övervaka ett helt område utan döda vinklar.

Software
software icon
MOBOTIX videohanteringssystem – för allt från en enda källa

Det inbyggda videohanteringssystemet (VMS) är en intuitiv och flexibel programvarulösning från MOBOTIX för videohantering, videoanalys och enhetskontroll. VMS kräver ingen hanteringsserver och allt du behöver är inbyggt, så du behöver inte bekymra dig om att installera nya lösningar.

Tjänster
service icon
Det perfekta allsidiga paketet

Vi är med dig i varje steg av processen för att du ska kunna dra nytta av konceptet med perfekta, heltäckande säkerhetslösningar. Vi börjar med en detaljerad rådgivning, bland annat platsundersökning och -analys, och identifierar den skräddarsydda lösning som kan tillgodose ditt företags specifika behov för att optimera och förbättra hela din videoinfrastruktur. Korrekt projekthantering omfattar professionell installation, följt av fjärrövervakningstjänster för att kontrollera IT-infrastrukturen och nätverksstatusen, samt underhåll för att säkerställa problemfri drift av ditt videosäkerhetssystem.

Perimeter

Perimeter

MOBOTIX har producerat intelligenta, tillförlitliga och högkvalitativa IP-videosystem sedan år 2000. Företagets säkerhetskameror är perfekt anpassade för att uppfylla behoven i det moderna företaget. Enheter som är utformade för att användas utomhus utsätts för temperaturstresstester mellan -30 °C och +60 °C, så du kan vara säker på att dina lokaler är säkra hela tiden, oavsett väder. MOBOTIX-säkerhetskameror kräver inte kylning eller uppvärmning och använder inga rörliga delar, vilket gör dem i stort sett underhållsfria och fristående. Och eftersom MOBOTIX kameraövervakningssystem själva lagrar alla nödvändiga data, kan hantera upplösningen på egen hand och utlösa larm automatiskt behövs inga ytterligare servrar eller datorer. 


Du kan även vara säker på att våra kameror täcker hela dina lokaler och garanterar skarpa bilder av hög kvalitet, oavsett väderförhållanden. Tack vare användningen av 6 MP Moonlight-sensorer och värmebildsteknik kan MOBOTIX-kameror registrera betydligt mer än det mänskliga ögat och utan ansträngning upptäcka rörliga objekt under dåliga förhållanden och på långa avstånd. 


MOBOTIX är en avancerad teknik som innebär att du inte längre behöver välja en dyr och komplex lösning för att få ut det mesta möjliga av verksamheten. MOBOTIX täcker stora områden med en handfull kameror som inte kräver regelbundet underhåll, kan fungera dygnet runt oavsett väderförhållanden, automatisera vissa åtgärder (som att utlösa ett larm eller öppna grindar för behöriga fordon) och drivs av en standard-PoE som inte behöver mer än 4–5 W. Så nöj dig inte med halvmesyrer utan se till att ditt nuvarande perimeterskydd uppfyller alla verksamhetens behov. 

   

   

Ikon för hållbarhetsfunktion

Energieffektivt

Ikon för mobilitetsfunktion

Ingen ytterligare infrastruktur krävs

Ikon för produktivitetsfunktion

Praktiskt taget underhållsfritt

Ikon för teknikfunktion

Tillförlitligt i alla väder

Ikon för kvalitetsfunktion

Fristående system

Ikon för pekfunktion

Larmet utlöses automatiskt

Nästa generation av Perimeter-övervakning

Den integrerade lösningen av MOBOTIX thermala videoteknik minskar signifikant falska larm och kommer att definiera framtiden för perimeter.

Ladda ner nu

Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings