Bärbara enheter

Öka den mänskliga potentialen med bärbar teknik

Bärbara enheter


Alla moderna företag som strävar efter framgång känner till behovet av att analysera sina mål och de resurser som finns tillgängliga för att uppnå dem. Genom att göra detta blir det möjligt att identifiera de aspekter som behöver förbättras samt upptäcka lösningar som kan ge rätt svar på dessa begränsningar.

Ett av de vanligaste problemen för arbetsgivare är personaleffektivitet och den tid som krävs för att slutföra en uppgift – oavsett om uppgiften är en liten och till synes obetydlig aktivitet, från att slutföra en projektkonstruktion till att åtgärda ett akut maskinfel. En sak är säker: Ju mer tid du lägger på en uppgift, desto mindre effektiva blir dina anställda, och desto högre blir kostnaderna.

Upptäck AIRe Lens

With AIRe Lens har komplexa manuella uppgifter aldrig blivit enklare

Läs mer!
airelens logo

Bärbara enheter

Bärbara enheter

En ny värld av information – mitt framför ögonen

Du kan använda kroppsnära teknik till din fördel. Oavsett om dina utmaningar rör höga utbildningskostnader för personalen, begränsade alternativ för att spåra arbetsproduktivitet, svårigheter att hitta skickliga industriarbetare, lång avbrottstid eller ineffektivitet bland dina medarbetare kan kroppsnära enheter hjälpa ditt team att uppnå påtagliga förbättringar. 


Med smarta glasögon och andra kroppsnära enheter och tekniker från AIRe Lens kan anställda runt om i världen dela med sig av sin kunskap omedelbart. De behöver inte skriva in en beskrivning av problemet eller riskera missförstånd när de gör det, eftersom bild och ljud i realtid gör det möjligt för kollegor på olika kontinenter att snabbt utbyta information. Detta säkerställer att de agerar i samförstånd när de delar idéer, dokumentation och insikter. Främja medarbetarnas kreativitet genom att låta dem kommunicera och visualisera sina idéer – samtidigt som du minskar avbrottstiden och underhållskostnaderna. 


För att du kontinuerligt ska kunna utveckla och förbättra verksamheten krävs välutbildad personal. Genom att tillhandahålla utbildning i realtid med kroppsnära enheter kan du lösa alla brister hos välutbildade och erfarna specialister samt minska utbildningskostnaden. Distansarbete är inte längre ett hinder, eftersom personalen kan delta i utbildningssessioner oavsett var de befinner sig och ha möjlighet att dela och kommunicera med andra deltagare under sessionerna. 


Det gör att yrkesmänniskor kan få mer gjort än tidigare genom att skapa och hantera innehåll och förbättra digital informationshantering, samtidigt som de förändrar medarbetarnas uppfattning av arbetsplatsen genom att hjälpa dem uppnå sina mål på ett effektivt och intuitivt sätt.

Högre standard för kvalitetskontroll

Högre standard för kvalitetskontroll

Mindre utrymme för mänskliga misstag

Mindre utrymme för mänskliga misstag

Minskad avbrottstid

Minskad avbrottstid

Delning i realtid

Delning i realtid

Bättre utbildningsmiljö

Bättre utbildningsmiljö

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss

Om du är intresserad av att utveckla AR-teknik på ditt företag och vill veta mer om dess användning i din miljö kan du kontakta oss i dag! Ett specialteam med vår tekniska personal lyssnar på dina frågor, krav och idéer och hjälper dig att välja den lösning som bäst passar företagets behov.

Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!