Augmented Vision

Upptäck en värld av nya möjligheter – med professionella virtuella lösningar

Bli en del av en ny dimension av arbetsplatsen


Den moderna arbetsplatsen har förändrats snabbt under de senaste åren – precis framför våra ögon. Även om tekniken alltid är närvarande (både i vardagslivet och på arbetsplatsen) upplever vi ibland att den rikliga informationen inte presenteras för oss i rätt sammanhang.

Men när tekniken utvecklas så snabbt presenterar nya möjligheter sig själva. Brist på sammanhang är bara ett av de problem som kan lösas snabbt och enkelt genom att använda moderna arbetssätt. Det är därför förstärkta affärslösningar har möjlighet att förändra hur vi uppfattar verkligheten som helhet.

Augmented Vision

Augmented Vision

Gör osynliga data synliga

På Konica Minolta brinner vi för att skapa ny teknik för internationella företag, nystartade företag, akademiker och partnerorganisationer med de innovativa lösningar de behöver. Varför? Eftersom vi vill att du ska kunna dra nytta av Konica Minoltas omfattande erfarenheter och introducera förstärkt syn på din arbetsplats, integrerad i dina marknadsföringskampanjer och göra det till en del av ditt vardagsliv.

Konica Minolta arbetar tillsammans med ledare inom förstärkt verklighet och strävar ständigt efter att utveckla lösningar som är utformade för att lösa problem snabbare, visa affärsinsikter i kundens sammanhang och revolutionera vårt sätt att interagera med och systematisera information. Resultatet av detta är en portfölj med förstärkta affärslösningar som gör att du kan se världen annorlunda via din smarta enhet.


Mobil OCR ger kraftfulla funktioner för visuellt innehåll och skanning till din mobilapp, så att du kan dra nytta av förstärkt utskrift. Den gör att du enkelt kan skanna förpackningar, affischer och flygblad för att analysera data online, känna igen handskrift, skanna text och till och med översätta den – på bara några sekunder. Du kan dessutom förbereda digitala marknadsföringskampanjer, använda AR för att hjälpa dig att navigera inomhus och utomhus samt manipulera 3D-prototyper med dina medarbetare över hela världen. Tekniken för förstärkt verklighet erbjuder ofattbara möjligheter. Konica Minolta gör dem verkliga.

Förstärkt utskrift

Förstärkt utskrift

Digitalisering

Digitalisering

Inomhusnavigering

Inomhusnavigering

Mobil OCR

Mobil OCR

Mätaravläsare

Mätaravläsare

Lösningar för dataintegrering

Lösningar för dataintegrering

Utforska genARate

Ge trycksaken liv med genARate, vår lösning för Augmented Reality.

Upptäck genARate
genarate logo

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss

Konica Minolta erbjuder AG-lösningar för organisationer och utvecklingsteam, så att de kan dra nytta av dem och skapa egna användningsfall. Vi vill fortfarande gärna höra om dina behov och utmaningar. Vårt specialiserade team tillhandahåller nödvändig information, så att du kan fatta beslut som är bäst för ditt företag. Kontakta oss och ta reda på mer.

Kontakta oss

Kontakta oss

Konica Minolta offers AR solutions for organizations and development teams, so that they can build their own use-cases. However, we will be more than happy to hear about your needs and challenges. Our specialised team will provide you with the necessary information allowing you to make a decision that is the best for your business. Contact us and find out more.

Textfält med en * krävs!