DSP Gold Members

 

Alemo kommunikations GmbH

Vi har utvecklat 100 % individuell företagsprogramvara sedan 2001 med nästan all toppmodern teknik.

Våra experter bedriver ett nära samarbete med kunden för att utforma, utveckla och integrera en perfekt anpassad programvarulösning efter deras specifika behov och systemmiljöer. Vi har betjänat och understött kunder på olika europeiska marknader inom olika affärsområden och arbetat med företag i alla storlekar. Ett av våra senaste kompetensområden är utvecklingen av anpassningsbara dokumentarbetsflödeslösningar och optimerade användargränssnitt som är baserade på och integrerade med Konica Minolta-produkter och -tekniker.

Sedan 2014 är vi Platinum-medlem i utvecklingssupportprogrammet.

Alemo kommunikations GmbH


 

Celiveo

Celiveo levererar den bästa utskriftsarkitekturen för medelstora och stora företag, vilket minskar driftskostnaderna och säkrar MFP-enheter och dokumentutskrift:
 

 • Ta bort alla befintliga skrivarservrar
 • Användarna kan skriva ut utskriftsjobb på valfri skrivare, maximera produktiviteten och förenkla utskriften
 • Säkra dokumentutskrifter med användarautentisering med märke/PIN-kod och datakryptering
 • Kontrollera och rapportera utskrifts- och kopieringskostnader, fakturera avdelningar för faktisk användning

Celiveo


 

Colorspectrum Kft.

Colorspectrum Kft. grundades 1990. Sedan dess har företaget varit en nyckelaktör bland återförsäljare av kontorsutrustning i Ungern. Förutom Konica Minolta och andra multifunktionsenheter tillhandahåller vi ett komplett utbud av delar, förbrukningsartiklar och service på plats. Med PRIMON, som är en egenutvecklad programvara för utskriftshantering i Colorspectrum, kan vi även hitta lösningar för att använda kontorsenheter till en optimal kostnad.
 

Colorspectrum Kft.


 

Doxense

Doxense, ett 100-procentigt dotterbolag till Archimed-koncernen, är utgivare av Watchdoc-serien med programvaruprodukter som är särskilt avsedda för utskriftshantering. Bolaget tillhandahåller sin expertis till de femtio certifierade partner som ansvarar för marknadsföring och support av lösningen för privata och offentliga företag. Doxense har tillsammans med de största anläggningskonstruktionerna utvecklat en specifik och kraftfull inbyggd lösning baserad på Konica Minolta Open API.
 

Doxense


 

Elatec

Elatec är en ledande utvecklare och tillverkare av RFID-enheter som är särskilt utformade för säkra utskriftstillämpningar. Vår TWN4 RFID-läsare/-skrivare är en NFC-aktiverad allt-i-ett-läsare med flera frekvenser på 125/134,2 kHz + 13,56 MHz som kan läsa nästan alla transpondertyper världen över. TWN4 är ett mycket attraktivt alternativ för globala företag eftersom det tillhandahåller en lösning som passar hela kundbasen.
 

Elatec


 

E-Paper

E-Paper LTD utvecklar, producerar och marknadsför Sentinel, en innovativ MPS-lösning för flera plattformar.

Sentinel tillhandahåller:
 

 • Säker Pull-utskrift
 • Inbyggd programvara och externa maskinvarustyrenheter
 • Privata molnutskrifter
 • Serverlös Pull-utskrift
 • Mobil utskrift
 • Skanna till mig
 • Skrivarhantering och styrsystem
 • E-post för utskrift
 • Dynamiska formulär
 • Spara toner
 • Dataskydd

 

E-Paper


 

Inepro

Inepro står för Innovative Products.


Vi har specialiserat oss på kontantlösa kort, PIN-kod och biometrisk betalning samt registreringslösningar som ger våra partner en imponerande portfölj av produkter eller lösningar att välja bland. Vi har ett mycket skickligt FoU-team med varierande kunskaper som brinner för att utveckla maskinvara av högsta kvalitet och programvarulösningar som hjälper till att förbättra verksamhetens effektivitet.


För att överleva i de branscher som våra produkter och lösningar marknadsförs inom ser vi till att vårt utbud av lösningar har attraktiv design och att den utvecklade programvaran är enkel att navigera i. Tillsammans med leverans i tid till en rimlig kostnad garanterar vi ytterligare en kontinuerlig professionell service.  
 

inepro


 

One Q

One Q arbetar för att göra säkra utskrifter effektiva och enkla för företagskunder över hela världen. Programvaran är baserad på molnteknik och enkel att driftsätta och hantera. Men kunderna kan välja om de fortfarande vill ha One Q installerad på plats med Windows-, Linux-, IBM Power- eller IBM System Z-plattformar. One Q säljer och erbjuder tjänster till kunder över hela världen via ett nätverk av skickliga och certifierade partner.
 

One Q


 

PaperCut

PaperCut MF inbyggd programvara för utskriftshantering spårar och styr utskrift, kopiering, skanning och fax på Konica Minolta-enheter. Övervaka utskrifter, hantera kvoter, implementera laddning, säkra konfidentiella dokument med köer för arkivering och utskrift för exakt hantering av enhetsresurser.

PaperCut har stöd för alla operativsystem och används i över 112 länder av mer än 50 000 anläggningar inom utbildning, myndigheter och företag på över 25 språk.
 

PaperCut


 

Ringdale

FollowMe från Ringdale är en komplett lösning för hantering av dokumentutdata, som ger oöverträffad flexibilitet för organisationer som vill minska kostnaderna, öka säkerheten och förbättra effektiviteten i sina utskriftsmiljöer.

Ringdale uppfann FollowMe och tekniken för utskriftsroaming 1997, och har fortsatt att ta fram kundfokuserade lösningar på marknaden över hela världen. Ringdale har för närvarande försäljnings- och supportkontor i USA, Storbritannien, Tyskland, Singapore och Japan.
 

Ringdale


 

SafeCom

SafeCom erbjuder en modulär metod för kontroll och optimering av bild- och utskriftsmiljöer – SafeCom Smart Printing. Med SafeCom Smart Printing™ sänker företag över hela världen kostnaderna, ökar effektiviteten, ökar säkerheten, minskar avfallet och skyddar miljön. SafeComs huvudkontor ligger i Danmark med kontor i USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Singapore.
 

SafeCom


 

Schomäcker GmbH

Sedan 1978 erbjuder Schomäcker Card Solutions anpassade IT-lösningar för alla områden inom kortteknik. Våra kunder kommer från många olika områden, till exempel akademiska institutioner, bibliotek, studentorganisationer, sjukhus, industri och administration. Vårt utbud av tjänster täcker kundernas olika behov från produktkonsultation och individuell justering av vår programvara till installation av terminaler på plats. Med vår kundorienterade support kommer vi att fortsätta att representera tillförlitlighet och höga kvalitetsstandarder i hela Europa.
 

Schomäcker GmbH


 

Xerrex

Vi arbetar med att utveckla och implementera omfattande lösningar för att optimera kontorsmiljöer, arkivering och spridning av dokumentation.

I vårt erbjudande ingår DiademScanManager, ett intelligent skanningssystem som stöder hantering av information i dokument och som avsevärt minskar tiden som krävs för att arkivera och ladda ned dokument. Med den här användarvänliga lösningen kan du automatisera skanningsprocessen, eliminera misstag, standardisera regler som används när dokument förs in i det elektroniska arkivet och förbättra säkerheten för den information som finns i dokumenten. Programmet läser automatiskt ut metadata från dokument och lagrar dem i en databas under lämpligt namn.
 

Xerrex
Developer Support Programm register banner

Join our Developer Support Program or log-in as exsting partner

Login