Storformat

ETT PROGRAM FÖR ALLA STORFORMATSBILDER. LÄGG TILL, FÖRHANDSGRANSKA OCH SKRIV UT.


KIP ImagePro är en kraftfull programvaruserie som förbättrar effektiviteten med kontrollerad automatisering av arbetsflöden i miljöer med hög efterfrågan och snabbare leveranstider.


Grafisk industri har genomgått stora förändringar. Det ställs höga krav vid förmedling av information till en stor publik samtidigt som man vill sänka sina driftskostnader.


Därför har storformatsutskrifter blivit ett av de mest kostnadseffektiva sätten för leverantörer av trycktjänster att tillgodose ökande krav från marknaden.


Digitala utskrifter i storformat är ett av de få områden inom grafisk industri där det sker en snabb förändring och tillväxt. Konica Minolta har högkvalitativa, lättanvända lösningar för både programvara och hårdvara, och kan hjälpa dig att dra nytta av dessa förändringar på ett säkert sätt så att du kan uppnå dina affärsmål.


Nu kan du förenkla arbetsflödet för storformat med en enda programvarulösning. KIP ImagePro har ett intuitivt standardläge för produktionseffektivitet eller utökat läge för intelligent bildinteraktion. Det som gör den här programvaran speciell är det faktum att du kan skriva ut, kopiera och skanna – allt i ett enda program. Det blir inte enklare än så!


KIP ImagePro

For more information visit www.kip.com call 800-252-6793 or email info@kip.com

Storformat

Storformat

  • Fantastisk multitasking
  • Smart stapling med KIP
  • Avancerad utskrift
  • Intelligent validering av PDF-jobb
  • HD-visning
  • Anpassningsbart gränssnitt för personanpassade vyer och verktyg
  • Enkel driftsättning

Kip ImagePro är en kraftfull programvaruserie som kombinerar viktiga verktyg med fantastisk multitasking i ett lättanvänt program för utskrift, kopiering och skanning. Standardgränssnittet ger produktionsoperatörer eller tillfälliga användare verktyg för snabb åtkomst, en HD-visare för utskrift av intresseområden och intuitiva funktioner för jobbredigering. Standardiserade förinställningar för CAD- och grafikutskriftskvalitet gör att ImagePro är det enklaste och snabbaste sättet att skriva ut. Systemets utökade funktionsuppsättning aktiveras med ett enkelt klick och ger teknisk personal och grafikproffs full kontroll. Med kapsling, paneler, dekorfärgbyte och åtkomst till färghanteringsfunktioner som endast finns i dyra grafiska RIP:ar ger KIP ImagePro färgexperter de verktyg de behöver för att få jobbet gjort på rätt sätt.