dokoni SYNC & SHARE

Därför är det nu helt normalt att bära omkring arbetet i fickan


Samarbete var du än är, när du vill och från vilken enhet som helst


Flexibel lösning som möjliggör dokumentsynkronisering och säker fildelning har blivit utbredd i alla slags moderna affärsmiljöer. De här onlinelösningarna ger de anställda den flexibilitet de behöver, samtidigt som de förbättrar datasäkerheten som är avgörande för bra affärer. De låter de anställda skapa och hantera sina egna arbetsstrukturer och dra nytta av datalagrings- och fildelningsalternativ mer effektivt än någonsin genom att arbeta var de än befinner sig, när de vill, från valfri enhet. 

 

Om sådana verktyg däremot används i en affärsmiljö utan bekräftelse från företagets IT-avdelning och den anställda i fråga därefter lämnar organisationen kan det leda till att information och dokument går förlorade. Åtgärder för att skydda innehåll har också blivit viktigare sedan striktare europeiska dataskyddsregler har börjat gälla de senaste åren. 

 

Konica Minoltas flexibla samarbetslösning dokoni SYNC & SHARE erbjuder ett heltäckande paket för alla sådana behov. Med den här lösningen kan ditt företag ge support för och skydda anställda med hjälp av en plattform som gör att de kan synkronisera och dela dokument säkert med externa och interna medarbetare, oberoende av tid, enhet och plats, samtidigt som allt innehåll som lagras på plattformen skyddas. 

 

Programmet håller tidigare versioner av dokument intakta och spårar och sparar individuella indata och bidrag på ett tillförlitligt sätt. Alternativet att lägga till kommentarer i filer och dokument och automatiskt skicka meddelanden till medarbetare ökar hastigheten och effektiviteten när man arbetar tillsammans med dokument. Programmet ger användare av dokoni SYNC & SHARE total flexibilitet vad gäller tid, plats och enhet, vilket gör det särskilt intressant för företag som arbetar i flera länder

 

 

dokoni SYNC & SHARE-logotyp


dokoni SYNC & SHARE-arbetsflöde

dokoni SYNC & SHARE

dokoni SYNC & SHARE

Dokumentdistribution

 • Fildelning till interna och externa medarbetare 
 • Tillgänglighet från alla enheter
 • Integrering med flera databaser
 • Gemensam anslutning till flera installationer på olika platser 
 • Funktioner för att släppa filer

Innehållshantering

 • Synkronisering håller alla data synkroniserade med alla användare och alla enheter
 • Filfavoriter ger snabb åtkomst till de mest använda filerna
 • Kommentera filer för att diskutera filbaserat innehåll
 • Märk dokument för snabbare sökning 
 • Möjlighet till arbetsflöde
 • Användarhantering 

Get the product brochure now to have all information at hand.

dokoni SYNC & SHARE brochure

Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings