Message to our customers

Measurement solutions in partnership with the experts

 

Fullständigt stöd från produktförslag till service efter försäljning

Vårt mål är att erbjuda kunderna helhetslösningar, inte bara sälja produkter.
Före en försäljning ger vår erfarna och kunniga säljpersonal gärna råd om hur man väljer de bästa instrumenten och mätmetoderna för att uppnå önskade resultat. Och även efter att en produkt eller ett system har köpts kan vårt omfattande supportsystem svara på frågor om produktens funktion och användning.

I många regioner erbjuder vi olika typer av seminarier, utbildning, konsultationer etc. för att hjälpa kunderna att fördjupa sina kunskaper om grundläggande och avancerade mätprinciper, metoder för kvalitetskontroll, tillämpliga standarder etc. Våra sidor om mätningsgrunder online är också en bra introduktion till färg- och ljusmätningar.

Våra försäljningsbolag över hela världen erbjuder ett brett utbud av stödtjänster, som kan omfatta serviceavtal, service på plats, IQ OQ PQ-validering etc. för att tillgodose kundernas behov. (Observera att de tillgängliga tjänsterna varierar beroende på region och försäljningskontor. Kontakta ditt närmaste Konica Minolta-försäljningskontor eller auktoriserade återförsäljare för att få information om vad som erbjuds i ditt område).

Vi har etablerat 26 större serviceanläggningar över hela världen, med välutbildade tekniker som erbjuder inspektion, kalibrering och reparation av våra instrument för att säkerställa högsta noggrannhet och tillförlitlighet.

 

* Det totala antalet mätinstrument (exklusive fotografiska mätare) som Konica Minolta, Inc. har sålt. Sensing Business Unit och dess föregångare översteg 1,2 miljoner enheter i mars 2011.