MÖT OSS PÅ VIRTUAL.DRUPA!

virtual.drupa 2021

Låt oss tänka till kring dina möjligheter tillsammans! Bli vår gäst och delta i virtual.drupa den 20-23 april 2021 för att få en bild av våra senaste innovationer inom ny teknik, automatisering av arbetsflöden, tjänster och kunskap för ytterligare affärsmöjligheter!


Få inspiration i våra webbsessioner om framtiden för print, skapa nya affärsmöjligheter bland dina befintliga kunder, attrahera nya kundgrupper och öka din lönsamhet.


Vi inbjuder dig därför att registrera dig för våra webbsessioner för att få ny insikt i vår banbrytande teknik inom produktionstryck, etikettkonvertering, UV-inkjet, addera mervärden till trycksaken och efterbehandling som gör att ditt företag kan blomstra.

Vi har samlat våra främsta internationella krafter för att förmedla detta. Därför är de webbinars vi erbjuder nedan på engelska!

Agenda

Agenda
20.
apr 2021

Väx och lär i Prokom Community!

I vår bransch, efter pandemin, är affärsaspekterna avgörande för leverantörer av print. Det handlar om att sänka kostnaderna, förbättra effektiviteten, öka intäkterna och uppnå högre lönsamhet. Prokom är communityn för Konica Minolta-användare, där de kan ansluta sig till andra leverantörer och lära av varandra för att få sin verksamhet att växa. I den här sessionen kommer Prokom-medlemmar att berätta om hur de kunnat blomma ut under dessa utmanande tider.

21.
apr 2021

Automatiserad digital tryckproduktion

Från beställning till färdig trycksak visar denna webbsession hur Konica Minoltas programvaru- och hårdvarulösningar kan stödja ett effektivare utskriftsarbetsflöde. Webb-2-print med AccurioPro Flux, kontroll av printrum med AccurioPro Dashboard, AccurioPress C4080-serien och C14000-serien med sina intelligenta skärenheter och vårt intelligenta smarta och breda sortiment av inbyggd efterbehandling kan hjälpa dig i den digitala omvandlingen.

22.
apr 2021

Rethink what’s possible! Tänk nytt med AccurioJet KM-1e, UV-inkjet

Branschens nya utmaningar handlar inte om att reagera, utan om justering och förstärkning. Det handlar om att ompröva och återuppfinna hur vi ser på effektivitet och produktivitet. Vår senaste digitala UV-inkjetpress, AccurioJet KM-1e, kombinerar möjligheterna vid val av substrat och stabiliteten i offsetpressar med den senaste digitala teknikens fördelar. Låt oss under denna webbsession visa på fördelarna med dess fantastiska medieflexibilitet och noll i tid för ”Make ready” för att du ska kunna gå igång med både print och variabeldata på ark i format B2+!

MGI - kraften i att addera mervärden till dina trycksaker!

Print handlar inte längre bara om hög kvalitet, bra service och låg prissättning. Om du adderar lack och folie till trycksaken kommer den att skapa mycket mervärde och gör det möjligt för printleverantören att erbjuda mer lönsamma trycksaker till slutanvändaren. I den här sessionen tittar vi på hur detta enkelt kan göras med MGI JetVarnish 3D S, Konica Minoltas instegslösning för att erbjuda just dessa mervärden.

23.
apr 2021

Allt i ett steg, dynamiskt för varje ark: MOTIONCUTTER digitala lasersystem i high speed!

Med sina grundläggande funktioner för skärning, stansning, gravering, big och (mikro) perforering erbjuder MOTIONCUTTER, det digitala lasersystemet i höghastighet, en enorm bredd vid efterbehandling. Från teknisk bearbetning till grafiska effekter. Se hur lätt det går att koppla till variabeldata och upptäck din nya chans att möta marknaden med ett helautomatiskt system som inte stannar ens vid byte av jobb.

Etikett & förpackning

Marknaden för förpackning växer både snabbt och mycket. Särskilt segmenten för etikett och wellpapp. Låt oss visa dig hur du kombinerar båda segmenten i ett arbetsflöde.

Press & downloads

Press & downloads
Silke Ehmann-Cotichini
Team Manager Brand Positioning, Architecture & Content Strategy
Silke.Ehmann-Cotichini@konicaminolta.eu
+49 (0)511 7404-5604